Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

spring

24. 4. 2009 22:32
...Tomáš Baťa...

...tyto jeho názory na podnikání a činnost nejvyšších politických "úředníků",by si měly tyto -individua- každý večer předříkat před spaním místo "otčenáše" a jiných stupidních zaříkavadel,...a aspoň pětkrát za sebou...R^:-)

0 0
možnosti

spring

24. 4. 2009 22:18
...svoboda internetu...

Když se přihlásíme na internet, bereme spoustu věcí jako samozřejmost. Předpokládáme, že budeme schopni mít přístup na jakoukoliv internetovou stránku si přejeme, největší rychlostí, a to ať již jde o korporátní stránku nebo stránku naši babičky. Předpokládáme, že můžeme využít jakékoliv služby, jako sledování on-line videa, poslouchání hudby, posílání zpráv – a kdykoliv si přejeme.

0 0
možnosti

spring

24. 4. 2009 22:19
Re: ...svoboda internetu...

To, co nám takový předpoklad umožňuje, je neutralita sítě.Co je neutralita sítě?Neutralita sítě – je hlavní princip, který zajišťuje volně dostupný a otevřený internet.Zkrátka neutralita sítě znamená žádná diskriminace. Neutralita sítě zabraňuje, aby internetoví provideři urychlovali nebo zpomalovali obsah internetu u jeho zdroje, vlastníka nebo sídla.Neutralita sítě je důvodem, proč byl internet tahounem ekonomické inovace, demokratické účasti a svobody projevu on-line.

0 0
možnosti

krtkoun

24. 4. 2009 12:57
velmi dobre

dluhe neni spatne ,  dlouhe je  mozna nepopularni, vzdyt myslet boli, chceme vse instantni vycuc a poak nemame z niceho nic... Zlocin a trest ma trista stranek, idiot mozna jeste vis ;-)

0 0
možnosti

vodní želva

24. 4. 2009 9:57
Je to moc dlouhé.

Myslím si, že takto dlouhý blog většina lidí nedočte do konce.

0 0
možnosti

spring

24. 4. 2009 21:38
Re: Je to moc dlouhé.

....pokud je to pro Vás dlouhé...želvičko,čtěte třeba nadpisy nic neříkajících článků v Blesku i jinde,to možná zvládnete.Pokud Vás toto téma nezaujalo,nekritizujte.  ...a mluvte za sebe.Vy jste mluvčí za údajnou většinu?

  -R^R^R^ karma

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS