Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MM

BlackAnonym

17. 12. 2009 18:15
Děkuji

autorovi za dobře čitelný a propracovaný text. Je jednoduché přijímat z médií informace, ale už není tak jednoduché nepřejímat názory v nich obsažené - nebo spíš pro velkou část obyvatelstva. Doufám, že charakterové postoje jako má VK, smetou Globalní oteplování ze stolu.

0 0
možnosti
K

krajtl

1. 12. 2009 5:04
Těžko hledat na klausovi pozitiva

Poněkud násilná obhajoba. Proč být ďáblovým advokátem? Z principu? Jako člověk - technik, propagátor vědy který o globálním oteplování ví od roku 1998, musím ideologickým postojem Klause pohrdat stejně jako jsem kdysi pohrdal postoji fanatické učitelky občanské výchovy zakládající si na výzdobě k výročí VŘSR. Stejná tupost a neschopnost posuzovat věci jiným prizmatem než "tím jediným správným". Též srovnání s jezovity pálícími kacířské knihy se přímo nabízí.

Přitom je to tak prosté

- Soudružka učitelka nechtěla znát jiných názorů, neboť ideologické nadšení a červená knížka bylo to jediné co ji drželo na místě zástupkyně ředitele školy, a tedy pri dobrém bydle.

Jezoviti pálili knihy a kacíře nab byli ohroženi přezkoumáváním podivných poměrů středověké církve, kdy peníze byly vše, a cesta do úřadu vysokého hodnostáře a stejně tak i do nebe, vedla skrze tisíce hřiven zlata a stříbra, a odpustky se prodávaly jako brambory na tržišti.

Klaus? Stačí naslouchat bezděčně se přiznává.

0 0
možnosti
MM

BlackAnonym

17. 12. 2009 18:09
Re: Těžko hledat na klausovi pozitiva

:-)Vaše přirovnání ke komunistické učitelce je opravdu něštastné. Kdyby jste si milí pane poslech co například VK na půdě EP říkal(viz video) tak nemůžete takle plácat! Jsou určité principy, které jsou neměné - svoboda - jenže když člověk neví co znamená, tak samozřejmě nemůže vůbec pojmout obsah jeho výroků. Klima bych radši vůbec nezmiňoval, protože je jen otázka času než ta Global Warming bublina praskne. Jelikož z vašeho příspěvku cítím, že nejspíš máte rád zelenou doporučím vám toto video: http://video.google.com/videoplay?docid=-4274697018659688146#

Jestliže ho neshlédnete, lžete sám sobě. Jestliže ho shlédnete a nebudete věřit je to vaše volba, ale budete následně konfrontován sám se sebou.

0 0
možnosti
  • Počet článků 35
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2171x
Muž středního věku,který se chce podělit se svými zkušenostmi a pohledy na současnou lidskou společnost.

Seznam rubrik