Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

v případě tomto, můžete mít pravdu, takových případů je na světě bezpočet, ale přesto, pokud by nebyl konflikt, nebylo by ani ostřelování Sarajeva z kopců nad městem, nebyli by ani odstřelovači, kteří soupeřili kolik lidí ten den zastřelili. Bylo by klidné,pokojné město, tak jaké bylo před občanskou válkou

0 0
možnosti

J74a62n 98R63á12ž

4. 7. 2013 8:18

Máme objektivní informace kdo konflikt v Bosně začal? Zvěrstva spáchaly obě strany. Ale jal správně píše té: Pokud by konflikt nevznikl,nebyla by zvěrstva. 

Z jakých skutečných důvodů došlo ke vzniku nenávisti v do té doby klidném soužití obyvatel Bosny a kdo tuto náhle  vzniklou nenávist vyprovokoval,aby ji později zneužil ke vzniku občanské války, se asi nikdy nedozvíme. 

A náš pohled na Balkánskou krizi nemůže být objektivní,neboť jsme byli dlouho masírováni protisrbskou propagandou Havlem ovlivňovanými médii.

"Jen přemýšlim nad slovy známého,který se vrátil s mise KAFOR: Je to úplně jiné,než píší média" A tak si často kladu otázku: Kolik je toho ve světě úplně jinak, než je "skutečnost"  nám manipulativně předkládají média a politikové?

P.S. Jen se trpce dnes usmívám,když si vzpomenu jak Havel tvrdil, že bombardování Bělehradu a dalších srbských měst letadly NATO mělo humanitární poslání. Trpce proto,že si až po letech uvědomuji zrůdnost Havlovy teze, že zabíjeni nevinných může mít humanitární cíl.

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS