Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Neuvěřitelné.

Západní mainstream lže pořád stejně, když nás nyní krmí výmysly, že za občanskou válku na Ukrajině může Putin a Rusko.

Jinak děkuji za tento článek.

Karma R^

2 2
možnosti
VD

Libore, musím upřesnit počet zabitých Srbů ve vesnicích okolo Srebrenice. Od nástupu velitele srebrenické muslimské brigády Nasera Oriče bylo pod jeho velením a převážně za jeho osobní účasti povražděno jen do roku 1994 (tj.rok před pádem Srebrenice) mezi 2800 )minimum) až 3200 (odhad.maximum) Srbů. Byli povražděni odporným způsobem - podřezávání krků, upalování zaživa, napichování na vidle, stětí sekerou atd. Za další rok do osvobození Srebrenice od muslimských extremistů číslo stouplo nad 3200 obětí. Česká novinářská chátra to nebere na vědomí a dál slouží Srebrenické lži.

1 1
možnosti
LD

Máš pravdu Václave! V širším pásu kolem Driny se uvádí až 3200 obětí. Uvedl jsem počty obětí v užším kruhu kolem Srebrenice.

0 0
možnosti
KB

Ohledně bosenské války se lže jako o ničem jiném snad od 2. světové války. Prostě Američané se na začátku rozhodli, že bosenští Srbové (pravoslavní a ateisté) nemají právo na sebeurčení, nesmí vytvořit samostatný stát a nesmí zůstat součástí zbytkové Jugoslávie (to by bylo ono hrůzné "Velké Srbsko"). Clinton, Albright, Hollbrooke...odmítli všechny požadavky bosenských Srbů s tím, že musí žít pod nadvládou muslimů (prý to jsou "hodní" muslimové). To že pak na straně bosenských muslimů bojovali i muslimští teroristé a hrdlořezové z Afganistánu, Pakistánu...včetně Bin Ladena...výše jmenovaným americkým politikům a diplomatům vůbec nevadilo. A případ Srebrenica použil Clinton jako záminku i v případě přepadení v Jugoslávie v roce 1999. Přitom i kdyby v té Srebrenici bosenští Srbové nějaké muslimy zabili z pomsty za své mrtvé, tak pokládat to za genocidu a důkaz zločinnosti bosenských Srbů je jako bychom kvůli bombardování Drážďan měli hájit Hitlera s Himmlerem. Celá ta demagogie tkví v tom, že nám při popisu válečných hrůz ukazují jen jeden zákop.

1 0
možnosti
  • Počet článků 35
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2171x
Muž středního věku,který se chce podělit se svými zkušenostmi a pohledy na současnou lidskou společnost.

Seznam rubrik