Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

osvetitel

29. 3. 2009 1:30
Koukali jste vcera na ten zapas Srbove proti

Rumunum v kopane?8-oTo jsem netusil ze Srbove jsou tak dobri herci,kdyz slo do tuheho! To jak mu zavadil ten Rumun tomu Srbovi o triko a Srb se chytnul za xicht  a skacel se jako kdyby mu ten Rumun pri nejmensim vypichl oko, bylo "huste", i to ze mu to ten sudi "sezral"!!!;-DDoufam ze v politice je to jine!

0 0
možnosti

osvetitel

26. 3. 2009 21:22
Hmm ,zadne dodatky a zive pochodne na pocest

Vernych Srbu,kteri tak jako ti ostatni pred Mnichovem a pred sovetskou okupaci prohlasili verejne ze v pripade ohrozeni suverenity Cechoslovaku jim pujdou na pomoc?A jakoukoliv spolupraci s Cechy delali kvuli sympatiim a ne tez kvuli vlastnimu prospechu? Vykopejte Nemecke a jine zapadni korporace ktere to dali do pohybu se zeme, a na protest se pripojte k nejake bananove republice! A nebo vyhlaste statni smutek vy zradci Srbu,kteri se zavas vzdy tak statecne tloukli !;-):-)[>-]

0 0
možnosti

osvetitel

26. 3. 2009 19:34
Clinton kterej se jezdil za mlada "ucit "do SSSR

ublizil Srbskemu komunistovi, a vsechno ridila ta zla USA, DA? Zatimco zapadni Evropa byla tez obet spiknuti od USA a ty atomove Evropske mocnosti v cetne SSSR byli tak vystrasene,ze si pockali az to tam USA vycisti,aby se tam nepozvane Ruske tanky mohli priritit,kdyz slo o deleni vlivu a to dokonce pry "bez "souhlasu Jaltsina!! A potom tam ty "obeti" militarilistickeho USA jako jsou Frantici a spol. ,na misto dohlizeni chlastali a nechali masakrovat ty Srbske menciny a palit jejich kosteli protoze jim to USA naridila.Samozrejme ten Kosovskej exodus byl naraficenej od USA ,kdyz se rozlejzali po Balkane zatimco Milosevic je vslzach prosil aby se vratili domu,tam kam patri! A i kdyby se nevratili tak jim na Balkane kazdy nabizel novy domov,DA? Vsechny udajne obeti teh masakru od Srbskych nacionalistu jak v Kosovu tak v te Srbsko Chorvatske valce byli naraficene od USA ,a jak tu nejaky svejk  moudre tvrdi,kdyz se USA nepletla do te Srbsko Chorvatske valky, tak se nemela plest ani v tom >>

0 0
možnosti

osvetitel

26. 3. 2009 19:48
Re: Clinton kterej se jezdil za mlada "ucit "do SSSR

>>>Kosovu,protoze Chorvati byli o proti Srbum v takove  prevaze,ze je sami umlatili Cepicema,potom co naraficili to bombardovani  "od Srbu "kterym se vse dalo do pohybu ve velkem! A Chorvate se navic mstili Srbum za druhou svetovou valku,kdyz  behem ni od Srbu tak trpeli,DA? Konecne to v Rusku  i v USA vzali do rukou ti pravi a proto Srbum a jejich priznivcum zacina svitat na casi,obvzlast kdyz Putin ktery chrasti Atomovkama na adresu Ceskych priznivcu radaru,udelal TOTEZ kdyz se rozhodovalo o samostatnosti a kradezi  Kosova od Srbska! A ani ve snu ho nenapadlo chtit vyhandlovat Kosovskou samostatnost za US nevmesovani na Ukrajine!! Samozrejme cela Evropa je obet spiknuti Amickych militarliristickych jestrabu,a tema  rourama  co povedou prez Kosovo potece olej do USA ,ktere nestaci ten olej,kterej Amici ukradli nebohemu Iraku ,DA?[>-]

0 0
možnosti

kaktusak

25. 3. 2009 0:10
Západ nectí dohody

a mezinárodní právo, rozumí jen řeči síly.

0 0
možnosti

osvetitel

26. 3. 2009 19:52
Re: Západ nectí dohody

DA!;-(

0 0
možnosti

spring

24. 3. 2009 14:51
Prof. Dr. Rajko Doleček, DrSc.

....myslím,že nepotřebuje další komentář..

http://publica.cz/content/view/889/1/R^

0 0
možnosti

spring

24. 3. 2009 13:39
karma

Domnívám se, že existuje za NATO intervencí na Kosovu element, který nikdo nemůže popřít: nálety, bomby, ty nebyly vyvolány ze zištných zájmů. Jejich povaha je výlučně humanitární ... Václav Havel, Le Monde, 29. dubna 1999 .///Tento výraz použil Havel i několikrát v ČT v té době a zdůvodnil to,"že to myslel TAK nějak ""lidsky"".Důkazů ze záznamů je dostatek.A že to vše nezačalo jen zavražděním policistů ve Slovinsku,je mnoha lidem již známo.-Mirco1,připadáte mi,jako "odborník ze skupiny Matyáše Zrna,Jana Urbana a spol.Nepopsal jste nic,co v tomto článku není pravda.

KarmaR^

0 0
možnosti

spring

24. 3. 2009 14:13
Re: karma

...zde prosím agitka pana Urbana a jeho óda na Srbský "fašismus",v profilu je napsáno,komu slouží..: 

http://blog.aktualne.centrum.cz/blogy/jan-urban.php?itemid=2407#nucleus_cf:-©:-©:-©

0 0
možnosti

Jadyk

24. 3. 2009 10:22
V krátké době už druhý blog,

který se otírá o USA a NATO.(ten druhý byl o Guantanamu). No Vy jste se asi zbláznili. Chcete aby se naši věrní spojenci urazili a nepostavili nám tu radar?;-)

PS: Karma. I když nic není tak průzračné a  Srbové jsou pěkní výlupci, přesto nemá nido právo na podobné akce.

0 0
možnosti

Radek0075

24. 3. 2009 10:03
Zrovna nedávno byl rozhovor s Václavem Havlem,

ve kterém dostal od redaktora otázku "humanitárnímu bombardování". VH uvedl, že už před deseti lety se dost divil kdo mu takovou volovinu vsunul do úst. Už tenkrát zjistili, že šlo o nějaký chybný překlad italského novináře z angličtiny. I po takové době se najde blbec, v tomto případě autor článku, který tento výrok v souvislosti s VH použije. Podobné problémy s pisálky má i Klaus.

0 0
možnosti

bullterrier3

24. 3. 2009 10:11
Re: Zrovna nedávno byl rozhovor s Václavem Havlem,

Já si tedy pamatuji, že to žvatlal on, ale nevím, jestli to bylo před jeho první nebo druhou klinickou smrtí. To se na mozku podepíše dost krutě, takže si to nemusí pamatovat.

0 0
možnosti

bullterrier3

24. 3. 2009 9:58
Zbabělé bombardování Srbska je důvod,

proč se nemohu zbavit pocitu určitého uspokojení, když slyším, že někde ty žoldáky postříleli, nebo najeli na minu. Vím, že obyčejní vojáci za to nemohou, bylo to politické rozhodnutí. Jednak aby oslabili Rusko a pak, což mouční červi z Bruselu netušili, aby to oslabilo i EU. Ale podíleli se na této genocidě a nesli odpovědnost za vybombardovanou porodnici, tisíce mrtvých civilistů, genocidu ze strany UCK. Ale třeba se jim to jednou vrátí.

0 0
možnosti

Mirco1

24. 3. 2009 10:21
Re: Zbabělé bombardování Srbska je důvod,

Další věc co se mi líbí je, jak tu konspirační teoretici obecně přeceňují význam Jugoslávie, jako obrovské překážky nějakému novému světovému uspořádání, jako vedoucí síle jakéhosi třetího tábora (tím možná mysleli ten nesourodý spolek "Hnutí nezúčastněných zemí" který většinou SSSR používal jako vhodnou zástěrku pro prosazování svých plánů), který by dokázal nastolik něco spravedlivějšího než je na západě (o východu se konspirační teoretici zase kupodivu tak moc nezmiňují, asi proto, že většinou tak trošku víc instinktivně tíhnou k Rusku). A jako takovou museli tuto obrovskou překážku zlikvidovat. Celý Jugoslávský lid si pochopitelně přál v Jugoslávii zůstat, jen ale pár spiklenců vytvořilo zdání, že tomu tak není :D

Zkrátka čím větší víra v konspiraci, tím méně znalostí o dotyčném tématu.

0 0
možnosti
  • Počet článků 35
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2171x
Muž středního věku,který se chce podělit se svými zkušenostmi a pohledy na současnou lidskou společnost.

Seznam rubrik